Hoe doe ik mee als corona patiënt?

Home » Project introductie » Hoe doe ik mee als corona patiënt?

U wilt niet in het ziekenhuis terecht komen met corona. Er zijn dingen die u zelf kunt doen, in overleg met uw huisarts. Het bewijs ervoor is nog niet stevig genoeg, dus is er onderzoek nodig naar de effecten. U kunt hieraan meehelpen terwijl u wordt behandeld. Met uw data.

Neem daarom, als u positief getest bent op corona, contact op met uw huisarts. Vraag uw huisarts of hij of zij u wil helpen bij het bepalen van een vroegbehandeling bij COVID. Voor huisartsen zijn speciale informatiebijeenkomsten georganiseerd over mogelijk in te zetten middelen.

Een landelijke groep artsen heeft een lijst van mogelijkheden opgesteld en u kunt samen met uw arts beslissen of u daar gebruik van maakt. Het betreft eenvoudige en bekende middelen die onder begeleiding van een arts veilig gebruikt kunnen worden. Belangrijk is vooral dat u zo vroeg mogelijk start.

U maakt daarnaast een account aan in een PGO, een Persoonlijke Gezondheids Omgeving. Dat is belangrijk, want daarin gaat u een aantal gegevens opslaan die essentieel zijn om achteraf goed te kunnen vaststellen bij welke mensen welke behandeling meer of minder effectief bleek te zijn. Op deze manier draagt u dus bij aan de snelle kennisontwikkeling over vroegbehandeling bij COVID19.

Bovenstaande informatie is in deze flyer handzaam samengevat, en kunt u desgewenst uitgeprint meenemen naar uw huisarts.

Mijn data | Onze gezondheid


MD|OG brengt de data, kennis en inzichten van burgers rondom hun eigen gezondheid tot waarde
 
Steun ons

LAATSTE ARTIKELEN


TWEETS

Twitter feed is not available at the moment.